tisdag 19 juli 2011

Torka

Då var det snart dags för en liten semester i norrland. Vi åker på torsdag morgon så får vi se när vi åker hemåt igen, det är inget bestämt. Ska bli riktigt skönt att komma iväg och bara behöva tänka på att få i sej lite mat om dagarna. Alla måsten och saker som "skulle behöva göras" försvinner.
Idag har vi gjort saft för första gången, de vart riktigt bra. Jordgubb- och rabarbersaft. Receptet kommer från min vän Linnéas bakbok som kom ut för en månad sen i butik. Gott att ge bort heter den, hon är grym.
Var och hälsade på dom idag och deras lille Axel som föddes för nån vecka sen. Himla söt och som alltid mycket revligt att träffa dom.
Ja som sagt lite trögt på bloggen nu men så är det ibland, de går i perioder. Sov gott

3 kommentarer:

Mamma sa...

Torka??
Ha en riktigt avkopplande semester

jannice lindell sa...

Va kul att Linnea har fått en axel:) jg brukar ju läsa hennes blogg å den e ju bra.. Åå man kanske ska testa hennes saft recept.. Ja du vi käkade för totalt med dryck ingående kanske 1100kr. Men de va lätt värt deförstår allt va så gott. Bara smälte i munnen. Riverside ligger i Uppsala vid islandsfallet. Minns inte vilken gata men sök på Google på riverside Uppsala så får du upp nr,adress osv. En v de bästa resturangerna,ute servering å bar enligt mig:) om du gillar mango ska du testa deras goda mango drink;) vi borde ses snart. Ha de så kyl på eran semester:) kramar

Ebba Börjesson sa...

Sv: Sarah B. är ju såna där biskvier typ, som brukar finnas på typ alla cafén, tror du känner igen dom när du ser dom ;)
Filmen fanns bara i 3D när vi såg den. Det är ju väldigt bra! Men jag blir iaf väldigt trött på glasögonen efter ett tag... Men den var grymt bra! :D

Ha de bra på er mini-semester då sis! Kram