torsdag 25 november 2010

Bloggdöden... : )

Oj vad lite man hinner med när man åker tidigt och kommer hem sent. De finns inte mycket tid för bloggen alls och de känns lite trist faktiskt. de får bli att "intensivinterneta" på helgerna helt enkelt. De har vart så kallat snökaos i krokarna och massor med trafikolyckor, de har gjort att jag kommit hem extra sent flera dagar nu. Dubbla rerstiden igår på grund av en olycka på E4an och jag stod still 30 minuter. inge skoj.
Men jobbet är toppen, går det 5 grabbar som verkar ha bra humor och är hjälpsamma när det behövs. Det är ett stammbyte i ett bostadsområde i Märsta som vi är nu och de bygget ska hålla på i drygt ett år till. Nästan 500 badrum ska göras om så jag hinner nog få upp farten på kaklingen innan de är klart ; )

Våran 75åriga granne har vart i farten igen, helt otrolig man de där. Imorse hade han skottat våran snövall så vi skulle slippa. De blir nästan pinsamt eftersom vi är 50 år yngre än han. Förra vintern fick man springa ut på morgonen om man skulle se till att hinna föra han. De kan vara svårt eftersom den äldra generationen otfa går upp runt 5 eller så!

Jo Snigel har lärt sej "ajaj" och "nejnej". Om han håller på och gräver jord ur någon blomma eller står vid ugnen och försöker rycka loss ugnsluckan så sätter han in superspeed om han hör något av orden. Han blir som en maskin och öser ur jord eller rycker 5 gånger i sekunden i luckan. Och de räcker inte med de utan han flinar dessutom när han sätter fart!

hej och hå packa på

1 kommentar:

Ebba Börjesson sa...

Haha, han har blivit en riktig liten busunge tror jag! :D Det var himla länge sen vi träffades nu, fler veckor sen tror jag! Vi måste ses snart! Kraaaam